Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Wei Dian Union(Hubei) Technology Co.,Ltd.

China Wei Dian Union(Hubei) Technology Co.,Ltd. certificaten
China Wei Dian Union(Hubei) Technology Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Wei Dian Union(Hubei) Technology Co.,Ltd.

1 2 3 4
Wei Dian Union(Hubei) Technology Co.,Ltd. Wei Dian Union(Hubei) Technology Co.,Ltd. Wei Dian Union(Hubei) Technology Co.,Ltd. Wei Dian Union(Hubei) Technology Co.,Ltd.
Kantoor Kantoor Kantoor 2 algemene manager office

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : WDLYCH
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 1 Million -3 Million
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

 

De Unie van Weidian (Hubei) Technologieco., Ltd in Opticavallei wordt gevestigd van China dat- Streek van de het meer de high-tech die ontwikkeling van het Wuhanoosten, in 2008, met fabrieksgebied wordt gevestigd van 50002 en 120 werknemers, zijn wij het lid van Nationaal Normalisatiecomité voor Elektrische Meters & Instrumenten.

 

De Unie van Weidian is gespecialiseerd in de productie van elektrisch meetinstrument en de huidige transformator met een concentratie in R&D, Productie, verkoop & na verkoop, die ons strikt waarborgt voldoet aan norm van GB/T22264-2008 & GB/T7676-98 om te werken. Nu, hebben wij ISO9001-2008-certificaat, heeft de digitale meter Ce overgegaan, terwijl mariene die meter door het Classificatiebureau (CCS) wordt goedgekeurd van China.

 

Onze producten worden wijd gebruikt in transmissie & distributiemachtssysteem om te verschepen, luchtvaart, spoorweg, olie, chemie, metallurgie, elektrisch, krachtcentrale, de intelligente bouw, industrieel instrument, enz.

 

De Weidianunie heeft een groot team om binnenlandse & overzee te onderhouden klanten. Met behulp van universiteit, kunnen onze technische afdeling met nieuwste techonology delen om verbetering van producten te bevorderen. Ons die verkoopteam in binnenlandse en internationale verkoop wordt verdeeld, die klanten op pre-verkoopt, verkoop en na de dienst helpt, zorgt ervoor om diversiteitseisen van klanten, het team altijd tevreden te stellen klaar in 7*24-uren. Het produceren & QC afdeling: De geschoolde arbeiders van meer dan 3 jaar, om het produceren, het assembleren en het aanpassen te vervullen werkt.

 

Met het principe om „voor precisie en perfectie Te achtervolgen, het verenigend denken en gedrag“, ononderbroken exploratie en innovatie om de eisen van klanten te ontmoeten. De betrouwbare kwaliteit en de goede na-dienst ontvangen more and more vertrouwen van gebruikers.

Contactgegevens
Wei Dian Union(Hubei) Technology Co.,Ltd.

Tel.: 86-711-3588-896

Fax: 86-711-3588-8977

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)